Pa Gjurme - Detaje të reja për fatin e Bleonës, humbi në derbin e kryeqytetit gjendet 45-vjeçari

4 Tetor 2019, 11:07 | Përditesimi i fundit: 2019-10-09 22:43:56

Pa Gjurmë- Pjesa e Parë
Gjendet pas 4 ditëve Kujtim Bozhiqi nga Peqini
Nënën birësuese sjellë vajzën në program të kërkojw rrënjët biologjike
Dyshohet se prinderit biologjik janë Piro dhe Eva Noka
U braktis foshnje dhe u birësua nga cifti Katija në Vlorë
Pa Gjurmë- Pjesa e Parë
Gjendet pas 4 ditëve Kujtim Bozhiqi nga Peqini
Nënën birësuese sjellë vajzën në program të kërkojw rrënjët biologjike
Dyshohet se prinderit biologjik janë Piro dhe Eva Noka
U braktis foshnje dhe u birësua nga cifti Katija në Vlorë
Pa Gjurmë- Pjesa e Tretë
30-vjeçarja pa origjinë në kërkim të së vërtetës
U rrit nëpër institucione, sot me edukatoren rrëfen jetën e saj
Dyshohet se prindërit janë Elvira dhe Agim 
Me zhvillim të vonuar mendor, 30-vjecarja sistemuar nga Qëndra Rezidenciale Durrës
Fatjona Keço kërkon nënën dhe babain e saj

Programe të tjera