Pa Gjurme - Pas një vit qëndrimi, zhduket në Tetovë kuksiani, humbet për herë të dytë Vlonjati

12 Shkurt 2020, 23:42

Emisionin "Pa gjurmë" me moderatore Odeta Dume mund ta ndiqni çdo të hënë, të martë, të premte në orën 16:55 dhe çdo të enjte në orën 20:55 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera