PD e Berishës për kryebashkiakun e Devollit: Merr kandidatë të pavarur dhe i fut në garë për 14 majit! Falsifikon firmat për të dobësuar opozitën

30 Mars, 16:53

Përfaqësuesi ligjor i PD të Berishës, Ivi Kaso ka hedhur akuza ndaj Çlirim Hoxhës, i cili do të garojë i pavarur për bashkinë Devoll në zgjedhjet vendore duke e cilësuar si ‘patericë’ të kryebashkiakut aktual, Eduard Duro.

Kategori të tjera