‘Pedofilët të varen jo nga koka por…’ Zonja “shpërthen” për rastin e abuzimit

5 Qershor, 11:07

A duhet të kthehet dënimi me vdekje në Shqipëri? Kjo ishte tema e ditës së sotme nisur nga rasti i abuzimit në shkollën në periferi të Tiranës. Një zonjë tepër e indinjuar telefonoi në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv dhe kërkoi që pedofili të varet në mes të qytetit dhe foli shumë ashpër për këto lloj ngjarjesh. Ndiqeni qëndrimin e saj.

Programe të tjera

Shiko të gjitha