PL: Rilindja babëzi ndaj pronave publike dhe private, vendimeve arbitrare dhe të pakonsultuara duhet tu jepet fund në zgjedhjet e 14 majit

18 Mars 2023, 14:01

Anëtari i kryesisë të Partisë së Lirisë, Gentian Çala akuzoi Partinë Socialiste si përgjegjësen kryesore për shkatërrimin e pronave publike dhe të shpronësimeve të pajustifikuara të qindra pronave legjitime të qytetarëve.