Propozimi i PADËGJUAR i të moshuarit’ Të na ulen pensionet e ne të merremi me…… ‘

6 Qershor, 10:33

Një propozim i padëgjuar më parë u bë mëngjesin e sotëm në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Një i moshuar edhe i revoltuar me bashkëmoshatarët e tij tha që duhet të ulen pensionet e të gjithëve se marrin shumë dhe më pas pleqtë të fillojnë të merren me politikë. Propozimi i zotërisë kishte edhe pak doza ironie brenda.

Programe të tjera

Shiko të gjitha