Qendra e Martirëve Antikomunistë

30 Nëntor 2020, 10:04

Në një rrëfim të pazakonshëm shërbestari Antonio Gjokhila flet për ndërtimin e Qendrës së Martirëve Antikomunistë Shqiptarë qysh prej vitit 2006, një kishë ideuar dhe ndërtuar nga don Antonio Sharra. Historia e Qendrës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha