Qeveria miraton projektligjin/ Ndërtimet pa leje të konfiskuara shiten në ankand! Pronari i truallit dhe ndërtuesi kanë të drejtën e parablerjes

31 Maj, 21:36

Këshilli i Ministrave miratoi një projektligj të veçantë për administrimin e objekteve të konfiskuara si ndërtime pa leje, apo në shkelje të lejes së ndërtimit. Sipas projektligjit, do të ngrihet një Komision i posaçëm që do të vlerësojë mënyrën e përdorimit të tyre, ndërsa pronarit të truallit ku është bërë ndërtimi i lind e drejta ta parablejë

    Kategori të tjera

    Shiko të gjitha