Rama podcast me sipërmarrës në agroturizëm: 3 histori personale të rikthimit nga emigrimi

3 Qershor, 09:51

Kryeministri Edi Rama, në episodin e 9-të të podcastit ‘Flasim’ kishte të ftuar tre sipërmarrës të cilët kanë krijuar tre destinacione speciale në Shqipëri, Mrizit të Zanave, Kazermës së Cerenit dhe Fustanellës, të cilët kanë një histori si çdokush personale, por një histori të lidhur me emigrimin

Kategori të tjera

Shiko të gjitha