Rama: Projektin e pasaportave të arta nuk e hapim më si çështje derisa të vendosë gjykata europiane! S'heqim dorë nga amnistia fiskale

16 Mars, 13:45

Kreu i qeverisë është shprehur se e kanë pezulluar projektin e pasaportave të arta derisa të marrë vendim gjykata europiane. 

“E kemi pezulluar projektin e pasaportave të arta. Nuk do ta nxjerrim më këtë inciativë në tavolinë pa vendosur gjykata europiane. Nëse vendos gjykata europiane kundër, nuk do e hapim më si çështje.

Ne e vlerësojmë shumë angazhimin e komisionit dhe delegacionit për të na ofruar ekspertizë për amnistinë fiskale. Ne nuk heqim dorë thjesht se nuk është gjë e mirë por ama ne duam që ta bëjmë së bashku e duam t’i shkojmë deri në fund procesit të dialogut. Besojmë se është e mirë për Shqipërinë”, tha Rama.

Kategori të tjera