Rama sot vizitë në Athinë, pritet të çelë ekspozitën me pikturat e tij! Takime me Mitsotakis dhe Dendias

20 Mars 2023, 14:40

Kryeministri Edi Rama do të zhvillojë sot një vizitë në Athinë të Greqisë, e cila do të zgjasë du ditë, 20 dhe 21 mars. Kreu i qeverisë pritet të hapë në Athinë një ekspozitë me pikturat e tij.