Report Tv siguron pamjet, momenti kur 3 agresorët sulmojnë brutalisht avokatin Sokol Mëngjesi para derës së kopshtit

29 Maj, 22:19

Report tv ka siguruar pamjet e sulmit ndaj avokatit Sokol Mëngjesi, nga tre agresorët Dorian Alia, Etlon Kasaj dhe Drivald Alia