Sali Berisha i vetëm para varrit të Ismail Qemalit, ngatërrohet dhe harron nga të kthehet: Do paketoj Edi Ramën e do e dërgoj në Beograd

28 Nëntor 2023, 11:20

Sali Berisha ka mbetur i vetëm. Edhe në Vlorë në vendosjen e kurorës me lule tek varri i Islamil Qemalit tek Sheshi i Flamurit sot paradite ishte vetëm.