‘Shqipëria turistike’/ Llixhat e Dimalit, atraksion i ri për turizëm shëndetësor! Mjeku: Ujërat të pasur me squfur, kanë veti kurative

17 Gusht, 20:47

Tre burime natyrore me prezencë të lartë squfuri që burojnë nga Shpiragu dhe  derdhen në brigjet e Osumit japin shpresë për zhvillimin e turizmit shëndetësor në bashkinë e Dimalit. Gjatë verës frekuentohen nga banorët e zonës dhe qyteteve fqinje si Berati e Kuçova.

Kategori të tjera