Sot Kuvend, deputetët mblidhen pas 'javës së gjelbër'

5 Qershor 2023, 10:19 | Përditesimi i fundit: 2023-06-05 19:00:30

Ditën e sotme do të mblidhet Kuvendi i Shqipërisë. Pas javës së gjelbër, në të cilën deputetët zbresin në terren dhe takohen me qytetarët, sot ata do të mblidhen në Kuvend.