Spaho: Taulant, kur s’është Edi këtu bën si i madh, po rregulloi ligjërimet se je më keq se Elisa! Je i paaftë t’u thuash të vërtetat shqiptarëve

16 Mars, 15:02

Deputet Edmond Spaho ka reaguar teksa në Kuvend po flitet për një projektligj për integrimin. Spaho kritikoi fjalën e Ballës i cili më herët tha se PS është angazhuar për të hartuar projektligje dhe ligjet e duhura për shqiptarët.

‘Taulant, kur s’është Rama këtu ti je më i madhi, po aman rregulloje ligjërimin se je më keq se Elisa. Ne sot ligje kemi po nuk janë të zbatuara. Ligj kemi, se s’të lë Edi, po e bërë të shkul veshin ai.

Ligj ka edhe për hajdutët që mos marrin fonde buxhetore, por edhe kur ikin në arrati t’i vazhdon ti paguash. Pse? Se s’ka shtet. Ti nuk ke kurajon të vish ti thuash të vërtetën popullit shqiptar, e gënjen se je i paaftë për të thënë të vërteta.”- thotë Spaho.  

Kategori të tjera