Super spektakël në finalen e “E ardhmja është vajzë” (24 qershor 2023)

24 Qershor 2023, 23:01

Një spektakël i vërtetë në puntatën e fundit të “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Këngëtarja Maya tregon historitë e shpirtit dhe ndez skenën me disa prej këngëve të saj më të bukura. Një fanse e saj, Bela Gjepali, bijë në një familje me 4 vajza tregon dëshirat e saj më të mëdha. Mos harroni të na ndiqni sonte, ora 21:00, në ekranin e Report TV për emocione të bukura, muzikë të mirë dhe plot surpriza.