Diana Kastrati ndan kujtimet me të atin e saj Jup Kastrati

17 Qershor 2023, 22:01

“E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin sjell historitë e jetëve të dy zonjave të forta. Diana Kastrati tregon modestisht rëndësinë e mbajtjes së një mbiemri me peshë dhe sa e bukur është dashuria. Nexhi Beqiri rrëfen betejat e saj më të forta dhe kalimin e tyre me sukses. Tregime zemre, të shtunën ora 21:00, në Report tv.