Dritat e syve surprizojnë me një video emocionuese mami Suelën

3 Qershor, 22:08

Në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin, dy zonja të forta tregojnë armët e tyre të fuqishme. Ato janë përfaqësuese të zërave që nuk dëgjohen, duke mbrojtur në çdo moment të drejtën e atyre që u është mohuar. 2 aktiviste, Elsa Ballauri dhe Suela Koçibellinj këtë herë tregojnë forcën por edhe anën e butë të tyre. Të shtunën në orën 21:00 në ekranin e Report tv rrëfime që shfaqin guxim, aventura por edhe emocione zemre.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha