Tabaku: Shteti sekseri i pronave është në interes të pakicës dhe jo shumicës së shqiptarëve

12 Qershor, 17:45

Në fjalën e saj në kuvendin e Shiqpërisë deputeja e PD, Jorida Tabaku, ka folur në lidhje me vendimin e fundit të qeverisë për të dhënë për ndërtim dy godina dhe prona qeveritare në zona me vlerë për t’u ndërtuar pallate.