Të gjitha momentet e përplasjes së militantëve të Rithemelimit me efektivët e policisë

6 Qershor, 12:42

Militantët e Rithemelimit të mbledhur para kuvendit herë pas herë përplasen me policinë në tentativë për të çarë kordonin dhe për të hyrë brenda në Parlament.