Te kepi i Rodonit, në gjirin e Vlorës, dhe te lumi i Shalës në Koman

17 Shtator 2018, 07:11

Emisioni Shtegtim i Report TV udhëton në tre destinacione te kepi i Rodonit, në gjirin e Vlorës, dhe me turistët italianë te lumi i Shalës në Koman

Programe të tjera

Shiko të gjitha