Trishtimi që del nga thellësia e shpirtit kundër politikës: Të pafe, na keni vjedhur e vrarë, mjaft më

8 Maj, 09:59

Me një trishtim që dilte nga thellësia e shpirtit një zotëri që telefonoi mëngjesin e sotëm në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv “shpërtheu” kundër klasës politike. Boll më tha telefonuesi. Jeni të pafe, na keni vjedhur e vrarë por të paktën Shqipëria të bëhet për fëmijët tanë. Me një trishtim që dilte nga thellësia e shpirtit një zotëri që telefonoi mëngjesin e sotëm në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv “shpërtheu” kundër klasës politike. Boll më tha telefonuesi. Jeni të pafe, na keni vjedhur e vrarë por të paktën Shqipëria të bëhet për fëmijët tanë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha