Tritan Shehu në Kuvend: Kosova është nën agresion, përse s’e miratoni rezolutën për dënimin e gjenocidit serb! Iu mërzitet Vuçiç

5 Qershor, 10:40

Deputeti i Rithemelimit, Tritan Shehu ka ngritur sërish në Kuvendin e Shqipërisë çështjen për kërkesën me debat që ka dorëzuar Rithemelimi për dënimin e gjenocidit serb në Kosovë. Në fjalën e tij, Shehu tha se Kosova është nën një agresion nga Serbia dhe se Shqipëria nuk e miraton këtë rezolutë se qeveria ka hall se i mërzitet Aleksandër Vuçiç.

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha