Udhëheqësit përgjigjen për kandidatët, Rama: Nuk ka nevojë të ma thotë ambasada e SHBA-së

31 Korrik 2020, 22:28

Ambasadorja e SHBA-së Yuri Kim u shpreh pak ditë më parë se teksa partitë përgatiten për zgjedhje, udhëheqësit do të mbajnë përgjegjësi për ata që garojnë nën siglën e tyre. Por cfarë mendon Edi Rama për këtë nisur nga fakti që disa kryebashkiakë i kapi dekriminalizimi pasi u zgjodhën? "Partitë dhe familjet nuk mbajnë përgjegjësi për një anëtar të familjes që shkel ligjin por për reagimin.

Programe të tjera