Univers D, zgjedhja e duhur për gjuhët e huaja

19 Nëntor 2018, 09:06

Emisioni Rreze Dielli i Report TV reportazh te Qendra më e madhe dhe më e vjetër e gjuhëve të huaja në Shqipëri 'Univers' . Cilësia e lartë në mësimdhënie kombinuar me çmimet më të mira në treg kanë qenë parimi që na ka udhëhequr në këto 20 vite sukses. Sot krenohemi për trajnimin e plot 30 mijë studentëve që kanë mësuar tek ne që nga viti 1995, duke mbuluar grupmosha të ndryshme nga 5 deri në 60 vjec.

Mësimdhënia është në rradhë të parë cilësi e më pas biznes! Mësuesit e perzgjedhur prej nesh i nënshtrohen rregullisht trajnimeve ndërkombetare si dhe vlerësimit periodik nga vete studentet e qendrës. Studentet janë epiqendra e vëmendjes sonë! Pershtatemi për çdo moshë, nivel dhe orar sipas nevojave të tyre.

Programe të tjera

Shiko të gjitha