Ushtrimi viral i fitnesit bën xhiron e rrjetit, të gjithë dështojnë në realizimin e tij! Po ju a mund ta bëni dot?

22 Korrik, 15:34

Në fillim duket e lehtë, në fund të fundit nuk është ndonjë ushtrim i ndërlikuar fitnesi por duket thjesht si një rrotullim ngjitur me murin, por deri më tani të shumtë janë ata që kanë sfiduar veten dhe janë munduar të realizojnë ushtrimin pot më kot.