Vendimi i KAS, ‘Rithemelimi’: Absurd, morën atributin e gjyqësorit, i dhanë Alibeajt diçka që edhe Gjykata nuk ia ka dhënë

16 Mars, 16:09

‘Rithemelimi’ i Berishës e konsideron skandaloz këtë vendim të KAS. Përfaqësuesi i Berishës në KQZ tha se KAS mori atributetet e Gjykatës dhe i dha Alibeajt diccka që edhe ai nuk e kishte kërkuar.

 

Kategori të tjera