Veri Jug - Historia e jetës së një kovaçi këmborësh

4 Prill, 22:46

Ritvan Kovaçi, njeriu me dy emra, Ritvan dhe Qemal, rrëfen historinë e jetës dhe se si e mësoi ai zanatin e kovaçit. Mësuesit e tiju të parë ishin babai dhe gjyshi, edhe ata kovaçë të vjetër të një zanati të trashëguar prej qindra vjetësh. E vecanta e punës së usta Vanit, prodhimet e këmborëve dhe zilkave të bagëtive. Tingulli si sekret I bërtjes së këmborëve.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha