Veri Jug - Laguna e Kune Vainit, ndër më të bukurat në Shqipëri

11 Prill, 16:55

#verijug #reportTV Pjetër Toni, drejtor I Agjensisë së Zonave të Mbrojtura në Qarkun e Lezhës, tregon politikat e kësaj agjensie në prag të sezonit të ri turistik. Censusi I janarit numuroi mbi 200 lloje zogjsh dhe shpendësh ujorë dhe infrastruktura e re në ndihmë të vizitorëve dhe turistëve që duan të njohin lagunën e Kune Vain Tales.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha