Veshjet popullore shkodrane

26 Janar, 09:14

Një galeri e rrallë veshjesh popullore shkodrane brenda muzeut etnografik të “Traditës”. Xhamadani I burrave, si veshje e përditëshme në kohë paqeje dhe në kohë lufte, fustanellat fine dhe elegante të grave malësore, me motive që vijnë nga historia e lashtë pagane, ndër më të rrallat dhe më të bukurat në botë.

Programe të tjera