Vlora e vjetër

1 Tetor 2018, 07:19

Emisioni Shtegtim i Report TV në Vlorë, në lagjet Varosh dhe Muradije / Historia e Vlorës

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha