POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Prokurori i Apelit të Tiranës, Gentian Trenova nesër në 'sitën' e Vettingut

Prokurori Gentian Trenova

Prokurori i Apelit të Tiranës, Getian Trenova del nesër para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për t'iu nënshtruar Vettingut. 

Seanca do të zhvillohet nesër në orën 10:00. Gentian Trenova është një prokuror i njohur, ndërsa trupa gjykuese që do të shqyrtojë dosjen e tij për pasurinë, aftësinë profesionale dhe integritetin përbëhet nga; Lulzim Hamitaj, Brunilda Bekteshi dhe Olsi Komici.

Përballë Vettingut kanë dalë shumë gjyqtarë dhe prokurorë në muajin e fundit, por pak i kanë kaluar filtrat e tij. 

l.q.
Komento