Bizneset zyrtare, Suel Çela 'fukara', Plaurent Dervishaj me super lokal në qendër të Durrësit

Bizneset zyrtare, Suel Çela 'fukara', Plaurent Dervishaj me super lokal në qendër të Durrësit

Nga një kërkim i thjeshtë në QKR, rezulton se Plaurent Dervishaj, të cilit sot OFL i kërkoi të deklarojë burimin e pasurisë, është pronar i një biznesi bar kafe dhe lokal nate "Zodiac" në qytetin e Durrësit. Ky biznes është i regjistruar në QKR në 2016 në emër të Dervishaj dhe njihet si një nga lokalet më luksoze në qendër të qytetit bregdetar.

Ndërsa në emër të Suel Çelës, edhe pse i ati është biznesmen, nuk ekziston asnjë biznes i regjistruar në Qendrën Kombëtare të Regjistrimit të Biznesit. Ai është djali i Petrit Çelës, biznesmeni që zotëron tregun agro-ushqimor në qytetin e Elbasanit. Pikërisht në hyrje të këtij tregu agro-ushqimor ndodhi një përplasje e disa personave me policinë në vitin 2017.

Shumica e bizneseve të emrave të përfshirë në veprimtari kriminale rezultojnë në emër të palëve të treta dhe pikërisht me aktin normativ të OFL theksohet se ky hetim i thelluar pasuror do të shkojë përtej familjarëve, fëmijëve dhe bashkëjetueseve, deri te palët e treta.


Lajmi kryesor:

I shpëtuan drejtësisë duke marrë pafajësi/ Anti-KÇK u vihet pas Plarent Dervishajt dhe Suel Çelës, aktivitet kriminal në Gjermani e Itali (VIDEO)


Ora 21:08
Bizneset zyrtare, Suel Çela 'fukara', Plaurent Dervishaj me super lokal në qendër të Durrësit
G.M./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A jeni dakord me nismën e PS për të zbuluar politikanët bashkëpunëtorë të ish-sigurimit?×

Lajmi i fundit

Qeveria malazeze shpall 3 ditë zie! Si ndodhi masakra me 10 viktima pas konfliktit për qiranë, telefonata e fundit e autorit: Të vrava familjen

Qeveria malazeze shpall 3 ditë zie! Si ndodhi masakra me 10 viktima pas konfliktit për qiranë, telefonata e fundit e autorit: Të vrava familjen