POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Dështon sërish seanca ndaj Shullazit në Apel, avokatja merr gjobë për mungesën

Dështon sërish seanca në Apel, ndaj Emiljano Shullazit dhe 4 të pandehurve të tjerë. Edhe këtë herë, shkak është bërë mungesa e përfaqësueses mbrojtëse, ndërsa Gjykata vendosi të gjobisë avokaten e vendosur kryesisht dhe të referojë rastin në Dhomën e Avokatisë. Kjo është e pesta herë që gjyqi ndaj 5 të pandehurve dështon, ndërsa seanca e radhës do të mbahet në 25 mars.

Shullazi dhe grupi i tij u shpallën fajtorë nga Gjykata për veprën penale “shtrëngim me anë të kanosjes për dhënin e pasurisë”, në dëm të Ylvi Beqajt. Kjo vepër penale, sipas Gjykatës, është kryer në formën e grupit të strukturuar kriminal.

TË DËNUARIT:

Emiljano Shullazi 14 vjet

Gilmando Dani 12 vjet burg

Endri Qyqa 10 vjet burg

Endri Zela 10 vjet burg për

Blerim Shullazi 9 vjet burg

G.M.
Komento