POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

“Kam ruajtur sërish për më vonë”, aktorja rrëfen si e hëngri placentën e saj

Aktorja Hilary Duff

Kur ajo lindi fëmijën e saj të dytë, konsumoi placentën e saj të bërë lëng. Në një intervistë me Dr. Berlin’s Informed Pregnancy, Hilary Duff zbuloi se piu placentën e saj të bërë lëng pasi solli në jetë Banks Violet Blair.

Lëngu më i mirë që ka pirë ndonjëherë... s’kam pirë lëng më të shijshëm që kur isha dhjetë vjeçe. Ishte një lëng frutash me shumë kalori dhe gjëra të shijshme,”- u shpreh Duff.

Por nuk mbaron me kaq, shkruan "The Cut". Hilary rrëfeu se pjesën tjetër të placentës e ktheu në kuba akulli që të mund t’i përdorë në lëngje të tjera. Një sërë studimesh mbështesin idenë se gratë nuk duhet t’i konsumojnë placentat e tyre, por kjo nuk ju duk e arsyeshme aktores.

 

fl.mi.
Komento