POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Objektivat dhe sfidat për 2019-ën, nis mbledhja e Qeverisë në Elbasan

Ka nisur mbledhja informale e Qeverisë në Labinot të Elbasanit. Në takim ka mbërritur kryeministri Edi Rama si dhe të gjithë ministrat e kabinetit qeveritar, përfshirë të rinjtë dhe të larguarit pas Asamblesë së 28 dhjetorit. 

l.q./b.ha.
Komento