POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Radhë automjetesh, shoferët e kalojnë natën në Doganën e Morinës

Dogana e Morinës

Në pikë kufiare të Morinës çdo ditë krijohet radhë e gjatë automjetesh, veçanërisht gjatë fundjavave.

 Automjetet por edhe kamionë të cilët presin të mbarojnë procedurat e dokumentacionit krijojnë radhë të pafund dhe jo pak herë shoferët detyrohen ta kalojnë natën në pikën pikën doganore.

Vetë drejtuesit e mjeteve thonë se radha krijohet për shkak të zgjatjes së kohës së dokumentacionit dhe skanimit.

m.v.
Komento