POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Xhafaj në Elbasan, surpriza e Veliut, vlerësohet policja e parë femër në Shqipëri

Gjatë takimit të hapur në Elbasan për aktivitetin ‘Forumi Qytetar për Sigurinë Publike’ nuk kanë munguar surprizat. Kreu i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu i dha certifikatën e karrierës, Jolanda Flagës e cila ka qenë pjesë e Policisë së Shtetit që në vitin 1976. Jolanda Flaga është në prag pensioni si punonjësja më e vjetër femër e policisë së shtetit.

Vetë prezenca e qytetarëve do të shërbejë si një motiv dhe arsye më shumë për të përmbushur misionin. Sepse të jesh punonjës policie është jo privilegj po përgjegjshmëri dhe sakrificë. Kështu që nisur nga këto do ju lutesha të gjithëve ta largojmë indiferentizmin dhe të jeni më proaktiv dhe na jepni më shumë besim. Ashtu siç tha zoti ministër, sot përfitoj nga rasti ti dorëzoj certifikatën e karrierës punonjëses së parë të policisë shqiptare që del në pension, Jolanda Grigor Flaga”  
 

Ardi Veliu

Faleminderit për nderin dhe vlerësimin. Kam qenë punonjëse e policisë që nga 1967, jemi munduar të punojmë me ndershmëri dhe përkushtim, iu uroj punonjësve të vlerësojë qytetarët, ligjin dhe të respektojnë njëri tjetrin dhe detyrën

Jolanda Flaga

d.ba./b.ha.
Komento