27 vite bashkë, farmacistja tregon dashurinë e bukur me burrin e jetës

11 Mars 2023, 22:49

 

Sonte në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin, vijnë 2 vajza me farmacinë pjesë të përbashkët të jetës. Freskida Miloti e cila farmacisë i ka bashkëngjitur moderimin e gjuhë-letërsinë dhe Alketa Bicja mjekësinë, ndajnë bukur rrëfimet më të sinqerta të jetës së tyre. Të jesh vajzë e fortë e t’ia dalësh në terren mashkullor është e vështirë, por të ftuarat tona dinë si të jenë të parat. Mos iu ndani as sot ekranit të Report tv, në orën 21:00 për tu mbushur me emocione të vërteta, të bukura e gjithëpërfshirëse.Show less