A duhet mbajtur maska dhe a na mbron ajo? Ja si e shpjegon ambientalisti Sazan Guri

7 Korrik, 11:54

Disa viruse te reja duket se po i kanosen sërish njerëzimit, duke rritur edhe më shumë frikën në popullatë. Mirëpo akoma nuk dihet vërtetësia e tyre. Për të folur më shumë në lidhje me virusin aktual të cilin po vuan pothuajse e gjithë bota, por edhe lajmet që po qarkullojnë për viruset e reja ishte I ftuar ambientalisti Sazan Guri.

Ndërsa përsa i përket gripit ai shprehet se :

‘’ Virusi është një konstante që bredh në ajër, kudo në botë se fakti që ai italiani që është në burg e mori, ku e mori ai? Pra gripi është në ajër, prek njeriun që ka vitalitetin më të dobët. Ky e zbret nga lart poshtë. Ku e gjen që të prekësh me grip.

Ndërsa jep disa këshilla dhe fakte që sipas tij kundërshtojnë teorinë për të mbajtur maskë, duke thënë se në fakt maska nuk mbron. 

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha