A janë të vërteta? Qytetari tregon historitë makabre me Gramoz Ruçin dhe Spartak Brahon

12 Korrik, 10:16

“Shtypi i ditës dhe ju” në Report TV me moderator Besard Jacaj priti edhe sot mendimet e qytetarëve. Një telefonues akuzoi rëndë Gramoz Ruçin dhe Spartak Brahon për të shkuarën e tyre, sipas tij, komuniste. Ndiqni deklaratën…

Programe të tjera

Shiko të gjitha