'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 13 qershor 2024

13 Qershor, 08:44

 

Titujt e gazetave për sot, nga rruga e vetme që i ka mbetur tani Lulzim Bashës te deputetët ikin në Gjermani për Kombëtaren e deri tek Kryemadhi mbi 5 orë në SPAK.