A mos jam unë e MARRË? Çfarë ka parë zonja në Shkodër që e TRONDITI

4 Korrik, 10:06

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv është diskutuar për situatën e koronavirusit dhe faktin që a duhet të bëhen testime masive në popullatë. Një zonjë që banonte në zonat rurale të Shkodrës telefonoi dhe tha se ne duhet të mbrojmë veten dhe kjo është kryesorja. Ajo shtoi se vet i zbaton rregullat por është habitur nga ajo që ka parë në rrugët e Shkodrës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha