Ambientalisti Sazan Guri kundër vaksinimit: 'Vaksinat përmbajnë infertilitet brenda'

7 Korrik, 12:00

Disa viruse te reja duket se po i kanosen sërish njerëzimit, duke rritur edhe më shumë frikën në popullatë. Mirëpo akoma nuk dihet vërtetësia e tyre. Për të folur më shumë në lidhje me virusin aktual të cilin po vuan pothuajse e gjithë bota, por edhe lajmet që po qarkullojnë për viruset e reja ishte I ftuar ambientalisti Sazan Guri.

Por a duhet të ndjehemi të rrezikuar se mund të vij një tjetër virus?

Ambientalisti Sazan Guri shprehet se beson se është një plan I miliarderit Bill Gates.

‘’ Leksioni I Bill Gates ose kill Gates  që ka mbajtur në Harvard ka thënë që në 2019 do të dali një grip. Është e qartë , e kam te konfirmuar nga burime nga më të ndryshmet. Ai thotë 7 miliardë banorë prodhojnë 10 ton Co2 në vit, dhe industrsitë është e vështirë tja ulesh co2, dhe thotë nuk e zhduk dot industrinë se më duhet, do zhduk një miliarder. Do bëj një vaksinë që është kombinim I disa vaksinash, dhe koificenti është 0.8 pra në 10 veta , 8 mund të duken sikur I përmirëson, njërin do e lëri autik, njërin paralik dhe njërin jo pjellor…… Vaksina përmban infertilitet brenda. Prandaj janë shtuar nga 1 autik për 1 mijë banorë në 30 autikë për 1 mijë banorë për këto 20 vite.

Programe të tjera

Shiko të gjitha