Arkë ushtarake me armë? Floresha Zhidru: Ato ishin materiale për skrap për t'u shitur, nuk ishin me armë

29 Shtator 2020, 17:30

Në fotot e siguruara nga Report Tv brenda banesës së Lefter Zhidrus pas ekzekutimit të tij nga forcat RENEA, ku dalloheshin armët dhe tritoli në banesë, janë komentuar edhe nga bashkëshortja dhe vajza e viktimës duke thënë se ato armë mund të jenë futur aty pasi ato kurrë nuk i kanë parë edhe kur kanë pastruar shtëpinë. Duke komentuar një arkë jeshile që duket si arkë ushtarake duke thënë se

"Ata ishin materiale për të shitur, është arkë elektrike e kemi pasur te reparti i i punës, ata që mediat e quajnë armë fishekësh, jo, ajo është makineri për prodhimit të materialeve të vullkanizimit. Këto janë të gjitha materiale për tu shitur janë për skrap dhe janë ende në shtëpi, kemi marrë persona për ti marrë për ti shitur, kanë ardhur por nuk ramë dakord pasi e donin pa lekë", tha Floresha.

  •  

Programe të tjera