As LISTAT e as koalicionet, telefonuesi propozon zgjidhjen EPIKE: Të ndryshohen VOTUESIT

16 Korrik, 10:14

As listat e hapura dhe as koalicionet nuk janë zgjidhja për situatën e zgjedhjeve në Shqipëri. Një telefonues mëngjesin e sotëm bëri një propozim epik në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Zotëria tha se zgjidhja ideale do të ishte të ndryshoheshin votuesit pra për këtë klasë politike në vend të mos votonin shqiptarët por një tjetër popull. Ndiqeni opinionin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha