Bashkëshortja e Zhidrus: Se kisha parë kurrë aq të tensionuar! U largova me vajzën që të qetësohej

29 Shtator 2020, 18:22

Floresha Zhidru tha se atë ditë bashkëshorti i saj Lefter Zhidru erdhi i tensionuar nga Tiranë ku kishte shkuar për të blerë materiale gomisterie. Ajo tha se nuk e di arsyen por nuk e kishte parë kurrë aq agresiv të shoqin në 16 vite martesë.

"Kemi një shqetësim, jo dhunë, kemi një konflikt të çastit, nuk raportuam kurrë dhunë, nuk ka pasur.  Ne u larguam nuk qëndruam poshtë pallatit. Nuk dinim gjë për armët. Agresiviteti që kishte nuk e kam parë në jetën time për 16 vite. Nuk dimë se çfarë është kjo e futur në shtëpi, këtë ai e kam marrë me vete. Erdhi vetëm me qese në shtëpi nga Tirana, dhe nuk  kishte armë me vete, por materiale gomisterie. Ne nuk kemi qenë në dijeni asnjëherë për asnjë gjë. se si ka ndodhur rrugës... kjo pa një shkak nuk ka ikur. Ai merrte materiale vullkanizimi një herë në javë apo në 5 ditë kur furnizohej në Tiranë', tha Floresha.

Floresha sqaron se ajo u largua me vajzën me nxitim, ku nuk mundi të vishte dot as këpucët që të shmangte ndonjë sherr më të madh dhe ta linte atë të qetësohej. Ajo thotë në Pa gjurmë se nuk e priste kurrë që kjo gjë të ndodhte, pasi mes tyre nuk ka pasur kurrë ushtrim dhune. Edhe vajza e tij 14-vjeçare, e ndodhur në studion e pa gjurmë më sqaron se ishte ajo që e telefoni policisë për ta riparuar për një konflikt të çastit që ngjarja të merrte fund, por kurrë nuk ka thënë se është dhunuar. Edhe vajza e tij 14-vjeçare, e ndodhur në studion e "Pa Gjurmë" sqaron se ishte ajo që e telefoni policisë për të raportuar për një konflikt të çastit që të merrte fund, por kurrë nuk ka thënë se është dhunuar.

"Ne dolëm vetë të qeta dhe e lamë bashkëshortin të qetësohej , dhunë jo nuk ka pasur, por agresiviteti që kishte për momentin na frikësoi mos ndodhte gjë se kisha gocën dhe ikëm me nxitim, nuk munda t'i vesh dot këpucët", tha Floresha me lot në sy.

  •  

Programe të tjera