Batuta EPIKE e 75-vjeçarit në emision: Nuk dua GRUA por…

8 Korrik, 10:14

Një i moshuar nga Vlora telefonoi mëngjesin e sotëm në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv dhe shprehu shqetësimin disa vjeçar për mungesën e ujit të pijshëm. Zotëria tha se atij ia kanë marrë ujin të fortët e zonës dhe se ai nuk kërkon as grua dhe asnjë gjë tjetër por vetëm të ketë ujë në çezëm.

Programe të tjera

Shiko të gjitha