‘Bisha e Tironës’ arkitektja qitëse, pilotja më e shpejtë femër me motor e makinë, por dhe me 2 biznese

16 Maj, 13:34

Ajo është vetëm 22 vjeç, studente në vitin e fundit në arkitekturë, Leticia Djala, vajza nga Tirana e fiksuar pas sporteve ekstreme, motorristike, garat me makina, sportet e driftit, qitje me armë, sportet e fitnessit, të gjitha disiplinat kryesisht weightlifting ose peshat e rënda. Gjithashtu pasionante e psikologjisë, por dhe nutricionit.  E ftuar në ‘Rreze Dielli’, Leticia tregon si arrin t’i menaxhoje të gjitha pasionet e saj në të njëjtën kohë për më shumë në një moshë kaq të re. Leticia si pjesëmarrëse në shumë aktivitete sportive motorrash dhe makinash ka fituar disa kupa si ‘pilotja femër më e shpejtë’.